Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πόρο. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου αγαπούσα τα μωρά. Αυτός ήταν και ο λόγος που από την πρώτη στιγμή επέλεξα την Μαιευτική.

Σπούδασα στην Αθήνα και έκανα την πρακτική μου άσκηση στη Φινλανδία. Eκεί που οι μαίες έχουν πολύ διαφορετικό ρόλο, είναι εκείνες που αναλαμβάνουν τον τοκετό. Έμαθα τόσα πολλά, είδα τοκετούς όμορφους με σεβασμό και ηρεμία.

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην «Παθολογία Κύησης» στην Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική της Ιατρικής σχολής του Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, καθώς πάντα μου άρεσε να ενημερώνομαι για τα νέα δεδομένα στην επιστήμη μου.  Πιο ενδεικτικά είναι τα σεμινάρια θηλασμού, προετοιμασίας για τον τοκετό, το βρεφικό μασάζ κ.α σε Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού.

Είμαι διεθνώς πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού – IBCLC. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ  IAIM.  Μέλος του Attachment Parenting Hellas. Κάτοχος διπλώματος Μαιευτικού επείγοντος ALSO. Κάτοχος διπλώματος Καρδιοτοκογραφίας. Μέλος Ψυχοπροφυλακτικής εταιρίας.